Menighedsrådsvalg 2020

# Nyheder
Udgivet torsdag d. 28. maj 2020, kl. 00:00

I september 2020 er der valg til menighedsrådene.

Lynge Menighedsråd afholder valgforsamling tirsdag den 15. september 2020 kl. 19.00 i Lynge Sognelade.

Der er 8 pladser i menighedsrådet - og kun ét af de nuværende menighedsrådsmedlemmer genopstiller, så der er virkelig brug for nye kræfter i Lynge menighedsråd.

Sognet er stort, børnerigt og meget aktivt - med en bred vifte af gudstjenester og arrangementer for alle aldersgrupper - i den smukke gamle middelalderkirke og i sogneladen, som lige nu undergår en større renovering efter vandskade - alt sammen noget menighedsrådet forvalter og faciliterer. Menighedsrådet er desuden arbejdsgiver for kirkens 8 ansatte (kordegn, gravere, oldfrue, organist, kirkesanger og korleder). Selvom her er højt til loftet, så er det helt nede på jorden at sidde i menighedsrådet.

Lyder det interessant - så kom endelig og snak med os og hør mere!
Vi genåbner sogneladen, tænder for grillen og byder på pølser, øl, vand og uformel samtale om menighedsrådet og kirkelivet i Lynge torsdag den 27. august 2020 kl. 18.00-21.00.

Vester Broby Menighedsråd afholder valgforsamling tirsdag den 15. september 2020 kl. 19.00 på Broby Gl. Skole.

Der er 5 pladser i menighedsrådet i Vester Broby - og der er stor og stærk opbakning til at bevare et selvstændigt menighedsråd i Vester Broby fra det lokale landsbyfællesskab i Broby Overdrev, Broby Græslod, Broby og Vester Broby.