• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 19. juni 2019, kl. 17:00

Onsdag den 19. juni kl. 17.00 inviteres alle til at høre Lynge Børnekor til vores afslutningskoncert. Koret består af 2. og 3. klasses piger, som vil synge dejlige forårssange og sange med spræl i. Efter koncerten byder menighedsrådet på lidt at spise i sogneladen.

Lynge Børnekor starter op igen efter sommerferien onsdag den 28. august. Vi øver i Lynge Sognelade hver onsdag fra 14.45 - 15.55. Børnene bliver hentet i bus fra Frederiksberg Skole og kørt tilbage hertil. Alle børn fra 2. klasse og opefter er velkomne. Tilmelding sker til korets leder,  Marie Ottar Jespersen - marie.ottar@gmail.com

Menighedsrådet arbejder pt. på at starte pigekor op efter sommerferien for piger fra 4. klasse og op. Følg med på kirkens hjemmeside.

Lynge Børnekor og Marie Ottar Jespersen
Lynge kirke