Begivenheden har allerede fundet sted.

Tro & Tapas

Tro & Tapas

Onsdag d. 9. oktober 2019, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Lyngevej 6, 4180 Sorø
Andreas Laurens Kristensen og Freja Boe-Hansen
50 kr

Tro & Tapas er et nyt tiltag i Lynge kirke - en aften, hvor vi tager livtag med tro og eksistens i en moderne hverdag anno 2019.

Har du lyst til at tale med andre om de store spørgsmål i livet? Hvad tror vi på? Hvad vil det sige at være kristen i 2019? Har vi brug for ritualer? Hvor er håbet blevet af i frygtens tidsalder? Hvad forstår vi ved kærlighed? Hvad vil det sige at være forældre? Og hvad skal vi stille op med det faktum, at vi skal dø og miste dem vi elsker? Så er Tro&Tapas noget for dig.

Med stemningsfuld aftengudstjeneste, oplæg og samtalesalon lægger sognepræsterne Freja Boe-Hansen og Andreas Laurens Kristensen op til en hyggelig aften med gode drøftelser over et glas vin og lidt mad i Lynge Kirke og Sognelade.

Arrangementet er primært rettet mod målgruppen 25-55-årige.

Entré inkl. vin og tapas 50 kr.

Denne aftens tema: TRO