Søndag d. 8. marts 2020, kl. 09:00

2. søndag i fasten

Den 8. marts 2020 er der Landsindsamling for Folkekirkens Nødhjælp. Vi håber at blive mindst ligeså mange indsamlere som sidste års sogneindsamling. Vi samles til gudstjeneste kl. 9.00 og efterfølgende samles indsamlerne på Sorø Station og får udleveret dagens ruter. Vi glæder os til at se jer!

OBS! Ændring: MØDESTED DEN 8. MARTS: Sorø Station, ventesalen ved kaffebaren Skotte & Stentoft.

Nogle har for lidt vand, andre har for meget: Pga. vandskade i Lynge Kirkes Sognelade vil indsamlingen den 8. marts gå ud fra Sorø Station, ventesalen ved kaffebaren Skotte & Stentoft. Kaffebaren vil være åben, så man kan købe sig lidt kaffe at tage med ud på ruten. Efter endt indsamlingstur giver Lynge Kirke varm suppe (eller noget andet varmt og spiseligt, som vi kan lave dér), mens I tæller op.

Andreas Laurens Kristensen
Lynge Kirke, Lyngevej 6, 4180 Sorø, Danmark